fbpx

Wefeel Crono

Servei de cronometratge integral i de qualitat per al vostre esdeveniment

Home / Wefeel Crono

Wefeel Crono

Servei de cronometratge integral per a oferir-te els millors serveis, sempre adaptats a les necessitats de l’organitzador i del participant.

PLATAFORMA D’INSCRIPCIONS ONLINE

Creació i gestió de la plataforma d’inscripcions. L’usuari pot, en tot moment, accedir a la seva plataforma i gestionar les seves inscripcions.

PRODUCCIÓ DE DORSALS

Oferim diferent tipus de dorsals, en diferents materials per a adaptar-se a la modalitat esportiva de què es tracti. Els dorsals són totalment personalitzables.

SERVEI INTEGRAL DE CRONOMETRATGE

Servei integral de cronometratge el dia de la prova. Presència d’un rellotge a doble cara, classificacions en temps real, contacte amb l’speaker i molt més. 

DIPLOMA DE PARTICIPACIÓ

Personalització del diploma de participació que, posteriorment, cada participant podrà descarregar-se a través de la pàgina web o l’aplicació Wefeel Crono.

TOT TIPUS DE CURSES

La nostra experiència en el sector ens ha permès adquirir els coneixements necessaris per a cronometrar qualsevol tipus de cursa: asfalt, trail, ciclisme, triatló…

APP WEFEEL CRONO

Podràs consultar resultats en directe, fer un seguiment predictiu en viu sobre el track, veure vídeos en directe i utilitzar la geolocalització des del mòbil.